torstai 19. elokuuta 2010

Las Vegas ja mitävittua?

Puolensivun mittainen tehtävänanto, useita minuutteja tiedon sisäistämiseen pyrkimistä ja täysin ymmärtämätön olotila!

"Käytä hyväksesi ns. eloonjäämislukuja ja laske vakuutusmaksun vähimmäismäärä" OKEI MITÄIHMETTÄ? Jos on vaivauduttu jauhamaan paskaa ja pohjustamaan tehtävää puoli sivua niin miksein johonkin väliin oltaisi voitu ympätä tietoa siitä mitä tarkoittaa 'vakuutusmaksun vähimmäismäärä'?? Tahtoisin tietää miksi mun pitää tietää nämä asiat? EI KIINNOSTA KIITOS!

Osaisin varmasti teoriassa laskea tämän muttakun helppo lasku on tarvinut väkipakolla venyttää helvetin pitkäksi ja aivan liian vaikeaselkoiseksi minun pienille aivoilleni! Tässä ei nyt auta minkäänmaailman jedilliset voimat eikä edes maolin mahti ole tukenani kun en osaa lukea suomenkielistä lausetta. Vakuutusyhtiön oletusarvot ei jaksa kiinnostaa, ostan jokatapauksessa vakuutuksia tulevaisuudessani.

kiitos. aamen. luovutan.

PS. Todennäköisyyslaskennan kurssin opintoretki Las Vegasiin on aika mahti-idea! Tosin ei ehkä kovin toteutuskelpoinen, tästä syytämme ainoastaan hämeenlinnaa (jota voi syyttää kaikesta) ja ehkä jotakuta todella rikasta miljonääriä joka ei halua tukea hienoa hankettamme! Olisihan se hienoa todeta käytännössä kuinka niitä oletusarvoja oikein sovelletaan!

-Nothing-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti