sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Elämäni ensimmäiset vektorit

Rakkaat lukijat ja satunnaiset selaajat! On koittanut hetki, jota olette kaikki odottaneet jo pitkään! Kuvapostaus lukion pitkän matematiikan viidennen kurssin alusta on valmistunut! Nyt aion julkaista sen tässä nimenomaisessa blogissa. Postaus kertoo siis kuvien, lähinnä skannattujen matematiikan vihkon sivujen, avulla hyvin mielenkiintoisen vektorikurssin alkupuoliskosta. Laskurokeus ei ehkä koskaan ole ollut näin matalalla.

Ja jos joku nyt ei ole vielä tajunnut, niin kaikki kuvat tosiaan isonevat klikkaamallaja suosittelen todella katsomaan ainakin noita vihkosta skannattuja kuvia isompanakin kun niissä on tekstejäkin

Näissä tunnelmissa aloitettiin kurssiKurssi on taittunut mukavasti Somethingin piirrellessä minun, Nothingin vihkoon, joten näissä kuvissa tulette tuskin montaa laskua näkemään. Siitä huolimatta niitä on myös laskettu! Jotain on ehkä myös opittu.

Tässä näette kurssin mittaan vihkossa eniten esiintyneen olion, vektori-jedin. 


Joskus ajatukset harhautuvat myös ruokaan....myös tulevan viikonlopun tapahtumat saattavat hetkittäin herpaannuttaa keskittymisenSeuraavat kuvat taitavatkin olla jo viime viikon ajalta. Vektorit eivät oikein totelleet minua ja Somethingia...
huomatkaa ihanat tunnelmaa kuvastavat tekstit 
KUOLLUT VEKTORI - HYVÄ VEKTORI


Hirtetty vektori jediSitten saapuivatkin iloiset ajat, vappu tuli ja ilo oli korkeimmillaan myös matematiikan tunnilla. Joskaan vektorit eivät ehkä sujuneet ihan niinkuin olisi ollut tarkoitus. Hippimusiikki raikui luokassa, ja jedit tekivät tehtäviä, jotkut ahkerammin, jotkut hieman epäaktiivisemmin. Saatte itse päätellä kumpaan ryhmään minä ja Something kuuluimme.

'
Kiitän, kuittaan ja toivotan teille suuresti, suuresti laskurohkeutta. 

-Nothing-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti