lauantai 8. toukokuuta 2010

Hmm...

Taidampa failata tämän matematiikan kurssin..
Olimpa tällä viikolla kipeänä ja sitte malli yk kokouksessa.
Ja kun ensimmäistä kertaa saavuin matikantunnille perjantaina ilo oli ylimmillään.
Jänniä viivoja kolmiulotteisessa koordinaatistossa jossa yksi ei suinkaan ole yksi vaan oikealle ja ylöspäin kolme. Vinosti ala vasemmalle yksi on ihan yksi. Helpottava tieto.
Sitten siinä piirreltiin kaiken moisia kuutioita ja bokseja kolmiulotteiseen koordinaatistoon ja merkkailtiin vektoreita jotenki hämysesti ja joka välii hakattii hämysiä kirjaimia kertoimiks. Puolessa välissä esimerkkilaskua olin niin jäljessä kirjotuksesta etten edes vaivautunu yrittää kirjottaa kaikkea mitä taululla luki. Sitten vielä kun eräs jedi toveri huomasin jonkin moisen virheen jedimasterin laskuissa ja ilmeni, että kaikki merkit vinksautellaan hassusti ja numeroita käännellään ympäri ja pyöritellään lattioilla ja sitten heitellään seinille epätoivoni oli niin suuri, että teki mieli itkeä.
En oo vielä yrittäny tehdä matikanläksyjä, enkä edes tiedä uskallanko. Epätoivo valtaa voimattoman jedin mielen. On aika syödä suklaata ja haudata laskin pimeimpään nurkkaan huoneessa. Katellaan sitten uudestaan joku toinen päivä.

Laskurohkeutta keräillessä...

-SOMETHING-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti