lauantai 30. tammikuuta 2010

Matematiikkajuhlat päivä 2.

Matematiikkajuhlien innostamana minä, Nothing ja ystäväni Something olemme ajatuneet perustamaan matemaattisen blogin. Tämä mahtava idea pulpahti mieleemme sattumalta, ja sitten ihanasti perustimme blogin heti. Aiomme jakaa teille kaikki hienot matemaattiset kokemuksemme ja älynväläyksemme.

Matematiikkajuhlat ovat siis lyhyesti ilmaistuna, viikonloppu jonka vietämme valmistuatuen pitkän matematiikan kokeeseen, ja syöden hyvää ruokaa. Laskeminen on edistynyt toistaiseksi ehkä hieman huterasti, mutta edistynyt kuitenkin, joten en voi olla kuin ylpeä itsestäni ja urhoollisesta ystävästäni.

Tuossa äsken totesimme, että lähipäivinä voimme ehkä tehdä myös postauksen matemattiikkajuhlien aikana otetuista kuvista.


-Nothing-


Hyvää huomenta maailma! Nyt on siis matematiikkajuhlien toinen päivä ja minä ja ystäväni Nothing olemme saaneet lasketuksi peräti 2½ laskua tänä kauniina aamuna! Voiman lähteenämme toimii sydämmistämme pulppuava rakkaus matematiikkaan ja muffinssien ihmeellinen voima. (taitaa olla että ne muffinssit auttaa vähän enemmän)
Eilen (matematiikkajuhlien ensimäisenäpäivänä) saimme laskettua urhoollisesti 5 tehtävää!!! (3 oikein) Lisäksi saimme kokattua natchopataa, tehtyä supersankaripaidat, käytyä jossain random syntymäpäivillä, juotua energiajuomaa, syötyä muffinsseja, otettua 3456 valokuvaa ja paljon muuta! Laskeminen on toistaiseksi jäänyt vähemmälle, mutta yritämme ryhdistäytyä!!!
Lisäämme väliaikatietoja juhlien etenemisestä myöhemmin.

Something kuittaa ja kiittää!!!

-Something-

2 kommenttia:

  1. öhöm... natchopata... t:llä... voi Tiia<3 :'D

    VastaaPoista
  2. mää alan lukea teidän blogia piste.

    VastaaPoista