torstai 25. helmikuuta 2010

seminormaali viikkonen

Tiistain matematiikan tunti oli tosiaan poikkeuksellisen epäaktiivinen. Koko tunti meni hiristessä hypergineettisinä ja hetkittäin taasen torkkuessa. Emme ystäväni Somethingin kanssa ymmärtäneet juuri mitään koko tunnilla käsiteltävästä asiasta, mutta sivuutimme sen autuaasti.

Tämän edellämainitun faktan vuoksi olin hyvin yllättynyt, kun eilen uuvuksissa ollessani päätin tehdä läksyjä, ja kappas, osasinkin melkein kaikki tehtävät! Viimeinenkin olisi ehkä luonnistunut, jos olisin jaksanut tehdä sitä hieman intensiivisemmin.

Kuitenkin, tänään (kuvitelkaa tähän kohti voitokas torven ääni) minä voisin ehkä jopa sanoa tajunneeni tunnilla jotain! Ja sen lisäksi, että ymmärsin kaiken mitä teimme, minä myös oikeastaan pidin siitä jollain tasoa. Tuli siitä ihanasta x siirtelystä ja vinksauttelusta mieleen polynomit ja yksinkertaiset yhtälönratkaisut yläkoulun puolella.

Loppukevennykseksi on pakko kertoa, kuinka minä ja Nothing onnistuimme tänään piirtämään kaksi ympyrää koordinaatistoon siten, että ne olivat kumpikin väärällä puolen sekä x, että y akselia, eli joka suuntaan väärässä paikassa. Se oli jo saavutus sinäänsä.

Olipa turha teksti, muistakaa pitäkää matemaattinen into yllä lomankin aikana!

-Nothing-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti